Angajari Electricieni

Lavobad® se afla intr-o continua dezvoltare si intr-o cautare permanente de personal calificat in domeniu pentru a se alatura echipei noastre. Mai jos sunt mentionate responsabilitatile unui electrician in cadrul companiei noastre.

Responsabilitati ale electricianului in cadrul firmei Lavobad®:

– experienta in domeniul furnizarii/masurarii energiei electrice, PRAM;
– studii sau experienta in domeniul energetic, superioare cerintelor;
– oportunitatea dezvoltarii carierei profesionale si posibilitatea integrarii intr-o organizatie stabila si dinamica;
– salariu motivant fix plus bonus variabil in functie de performanta;
– experienta mentenanta tehnica cladiri;
– executa activitatea de verificari electrice pentru mentinerea in functiune sau restabilirea functiilor nominale a capacitatilor energetice de medie si joasa tensiune in conformitate cu normativele tehnice existente;
– autorizare ANRE;
– permis auto categoria B;
– trebuie să fie apt pentru lucrul la înălțime și pentru lucrul sub tensiune în instalații electrice de distribuție a energiei electrice (conform HG 355/2007).

Va rugam sa trimiteti CV-urile dvs. la adresa e-mail: office@lavobade.ro.

Servicii propuse

Servicii propuse de specialistii Lavobad®:

– lucrari de impamantare – instalatii de paratrasnet – montare tablou electric – instalatii electrice exterioare si interioare – montari surse de iluminat – montari prize si intrerupatoare electrice – montari echipamente electrice – executari proiecte instalatii electrice etc.

Cautati o firma specializata in instalatii electrice pentru constructii civile si spatii comerciale sau instalatii electrice pentru constructii industriale? Grupul de electricieni Lavobad®, prin intermediul serviciului de urgente electrice Lavobad®, va pune la dispozitie echipe de tehnicieni si electricieni autorizati ANRE cu experienta, capabili sa realizeze in mod profesionist si responsabil instalatii electrice pentru constructii civile, industriale, spatii comerciale si spatii birouri.

Interventie electrica rapida, interventii electrice de urgenta, lucrari electrice si reparatii electrice in Bucuresti, Ilfov realizate de un electrician sau o echipa de electricieni autorizati!

Fiecare interventie se finalizeaza prin incheierea unui proces verbal de interventie ce reprezinta certificatul de garantie si conformitate (ce include problema identificata, modul de rezolvare si probleme ce au ramas de remediat) alaturi de factura fiscala si chitanta atat pentru persoane fizice cat si pentru persoane juridice.

Va rugam sa solicitati mentionarea in procesul verbal a tuturor interventiilor efectuate de catre electricianul autorizat al companiei Lavobad®, intrucat procesul verbal de interventie va asigura garantia lucrarilor prezente si va protejeaza in acest sens garantia de 2 ani pentru lucrarea deja efectuata.

Plata cu cardul in rate fara dobanda

StarCARDRATE fara Dobanda

OTP_1-3rate

 

 

 

 

 

 

Folosind cardurile de credit BT beneficiezi de 3 RATE fara dobanda sau plata integrala.

Programul de plata in RATE fara Dobanda folosind cardurile de credit Star BT este disponibil pentru toate lucrarile de executie, interventii rapide si mentenanta efectuate la locatia dvs.
Folosind cardurile de credit de la Banca Transilvania, prin programul StarCARD beneficiezi de 3 rate fara dobanda pentru orice lucrare efectuata.

Sunt incluse in program cardurile de credit STAR Forte: MasterCard Forte, MasterCard Forte pentru Medici, STAR Gold: Visa Gold, Visa Gold BT-Rotary si STAR Platinum: Visa Platinum.

Puteti plati prin intermediul POS la sediul firmei Lavobad® sau echipei de interventii, la locatia dvs. prin: 3 rate fara dobanda ori plata integrala.

Solicitati plata cu cardul integral sau in rate la echipa de interventie dupa primirea facturii si a procesului verbal de interventie.

Pentru mai multe detalii sau informatii despre acest serviciu ne puteti contacta la adresa de mail office@lavobade.ro sau la numarul de telefon 0727 921 576.

Informatii suplimentare despre cardurile de credit STAR BT se pot obtine la serviciul CALL CENTER:

0801 01 0128 (BT) – apelabil din reteaua TELEKOM

0264 30 8028 (BT) – apelabil din orice retea, inclusiv international

*8028 (BT) – apelabil din retelele Vodafone şi Orange

Star-BT