Certificare ANRE

Normele legislative in vigoare specifica ca numai firme atestate ANRE sau electricienii autorizati  ANRE, au voie sa intervina in orice lucrare la instalatia electrica indiferent de locatie, fie in locuinta dvs, stradal sau in spatii comerciale.

Un electrician autorizat ANRE, are o legitimatie eliberata de ANRE care ii acorda dreptul sa actioneze asupra instalatilor electrice.

Certificare ISO

Certificarea ISO 9001:2008 înseamna implementarea si mentinerea unui management eficace, astfel încât compania sa se situeze la cel mai bun nivel atât din punct de vedere al organizarii interne, cât si din cel al satisfacerii oricaror cerinte externe (ale beneficiarilor, ale societatii, ale institutiilor statului).

Aceste certificari reflecta implementarea de catre LAVOBAD® a unui sistem de calitate recunoscut international si care este reprezentativ atat pentru calitatea produselor si serviciilor, cat si pentru managementului firmei.

Diploma de excelenta

In 4 ani de activitate am acumulat foarte multa experienta, am dat dovada de seriozitate, daruire si profesionalism, devenind parteneri seriosi si de incredere pentru clientii nostri.

Firma Lavobad®, a fost premiata in 2016 in Top Profit Romania pe locul 2, pentru activitatile prestate.

Certificat autorizare schelar

Lavobad® este certificat ISO 9001:2008 respectand toate cerintele managementului calitatii pentru serviciile prestate. Firma este autorizata pentru activitatea de montaj/demontaj schela.

Oferta Lavobad® cuprinde servicii de montaj / demontaj / transport schela. Beneficiile utilizarii unor profesionisti in acest domeniu ajung pana la -25% din costul alocat pentru aceste lucrari se pot vedea prin:

In curs de Certificare ISU