Plasele au fost concepute pentru a ne proteja locuința de insectele nedorite.

Va propunem cateva tipuri de plase, care soluționeaza diferite necesitati de montare: plasa pe balamale, plasa fixa, plasa de tip rulou. Sunt disponibile in toate culorile RAL sau cu textura, in cazul oricarui tip de plasa ales.

  • Culoare rezistenta la actiunea razelor solare
  • Rezistenta sporita la vapori și umiditate

Plasele pentru insecte au o functie principala de nu a permite patrunderea insectelor in casa in timpul aerisirii. In deosebi, opreste patrunderea prafului, murdariilor aduse de vint, cum ar fi frunzele si puful de plop sau zapada.

Plase insecte pot fi instalate pe usi sau ferestre in partea din afara sau in partea dinauntru indiferent de directia de deschidere.
Plase pentru insecte sunt destinate pentru a fi utilizate in: apartamente, case, oficii, terase, mansarde.

Plasa pentru insecte poate fi montata si demontata foarte usor si repede, unde se impart in 3 categorii de instalare: rama, rolete, usa.

Plasele insecte sunt confectionate din materiale ecologice direct de la producator din fire flexibile din sticla foarte fine cu o durabilitate mare la rupere. Nu impedica viziabilitatea si strabaterea luminii si razelor solare.

Pentru o oferta completa si personalizata va invitam sa ne contactati la 0727.921.576 sau folosind formularul din pagina de contact. Imediat, unul dintre colegii nostri specialisti va va pune la dispozitie toate informatiile solicitate. Este placerea noastra sa ne servim clientii prompt si cu profesionalism. Plasele pentru insecte pot deveni o necesitate stringenta mai ales pe timp de vara.