Interventii Electrice – 24/24h 7 DE URGENTA

Lavobad® este o firma cu CAPITAL integral privat. A fost infiintata in anul 2012, avand ca principala activitate, prestarea de servicii in domeniul instalatiilor electrice – interventii rapide. In cei 7 ani de activitate am acumulat foarte multa experienta, am dat dovada de seriozitate, daruire si profesionalism, devenind parteneri seriosi si de incredere pentru clientii nostri.

Am identificat faptul ca nevoia dumneavoastra se manifesta intr-un interval de timp bine determinat, motiv pentru care in MAXIM 1 ORA reusim sa raspundem acestei nevoi prin serviciul de interventii rapide.

Oferim serviciile de reparatii, montaj, executie si mentenanta instalatii electrice sunt destinate atat persoanelor fizice, cat si celor juridice: sedii de firme, cladiri de birouri, magazine, spatii comerciale, policlinici, spitale, scoli, gradinite, blocuri de apartamente, asociatii de proprietari, ansamblurile rezidentiale, etc. Intervenim rapid si prompt pentru solutionarea eficiente si imediata a necesitatilor voastre in materie de instalatii electrice.

Ai grija ca instalatia electrica a locuintei, biroului, spatiului comercial, etc., sa prezinte siguranta in utilizare si sa iti asigure o durata indelungata de exploatare! Lavobad® este alaturi de tine!

Programul de lucru a fost astfel conceput incat sa raspunda nevoilor tuturor categoriilor socio-profesionale. Lavobad® lucreaza 365 de zile pe an, 24/24h 7, inclusiv Sambata, Duminca sau sarbatorile legale, fie ca vorbim despre Craciun, Anul Nou sau Paste.

Ne deplasam la locatia dumneavoastra din Bucuresti intr-o ora sau la o locatie din tara (Pitesti, Ploiesti, Targoviste, Campina, Brasov, Craiova, Constanta) in doua zile de la stabilirea devizelor pentru lucrarile ce vor trebui efectuate.

Fiecare interventie se finalizeaza prin incheierea unui proces verbal de interventie ce reprezinta certificatul de garantie si conformitate (ce include problema identificata, modul de rezolvare si probleme ce au ramas de remediat) alaturi de factura fiscala si chitanta atat pentru persoane fizice cat si pentru persoane juridice.

Va rugam sa solicitati mentionarea in procesul verbal a tuturor interventiilor efectuate de catre electricianul autorizat al companiei Lavobad®, intrucat procesul verbal de interventie va asigura garantia lucrarilor prezente si va protejeaza in acest sens garantia de 2 ani pentru lucrarea deja efectuata.

Pentru mai multe detalii accesati site-ul www.interventiirapide.ro 

shutterstock_152435015-620x413